Vindoro.dk

skaermbillede-2016-10-04-14-13-22

Min interesse for vin, er de sidste par år eksploderet og derfor har jeg det seneste års tid gået med tanken om, at starte en online vinbutik og det er nu blevet en realitet, efter at Vindoro.dk fredag d. 31/10/2016 gik live.

Der er blevet brugt en del tid på planlægning af sorteringsfunktioner og folder struktur, da vin i sig selv er et meget bredt emne. Rigtige vinfanatikere kender de forskellige producenter, mens mindre bevendte vindrikkere går efter de druevarianter de foretrækker eller måske område eller land.

Vindoro.dk er derfor opbygget ud fra alle disse sorteringsfunktioner og sorteret i kategorier, eksempelvis er der en kategori til dem der foretrækker vine produceret på pinot noir, eller måske Zinfandel.

Pinot Noir er den mest udbredte drue i Bourgogne området i Frankring og næsten alle røde vine fra Bourgogne er baseret på Pinot noir, om du søger på Bourgogne eller Pinot noir er derfor i princippet hip som hap i langt de fleste tilfælde.

En helt klassisk sortering og kategorisering af vintyper er selvfølgelig også en del af struktureren, her i blandt med de sigende kategorier rødvin og hvidvin.

Planen med shoppen er stille og rolig kontrolleret vækst over de næste par år, for til sidst at stige til et niveau, hvor det kan konkurrere med de mere etablerede online vinforhandlere om det danske marked.

Comments are closed.