Stream-TV.dk

Skærmbillede 2014-10-13 14.41.20

Stream-tv.dk er mit streamingsite, hvor jeg skriver om de forskellige streamingtjenester og samtidig giver tips og tricks til, hvordan man installerer og bruger de forskellige services. Stream-tv.dk har eksisteret i et par år og var det første rendyrkede website i Danmark omhandlende streaming.

Stream-tv.dk har derfor også rigtig mange daglige besøgende og websitet har blandt andet medvirket til, at jeg for en stund var Ekstra Bladets streamingekspert. Mangel på tid, gjorde desværre at jeg måtte stoppe med ekspertindlæggende på Ekstra Bladet.

Indlæggene og artiklerne fortsætter dog på Stream-tv.dk, og her skriver jeg om kort og godt om alt der bevæger sig på streamingscenen. Jeg har blandt andet valgt at anmelde stort set alle de gængse streamingtjenester, så som YouBio, HBO Nordic og Popcorn Time.

Websitet opdateres nogenlunde løbende, men især i forbindelse med lanceringen af nye streamingtjenester øges aktiviteten på siden, hvor alle opsætningsmuligheder for tjenesten beskrives i skridt for skridt.

Kom forbi Stream-tv.dk, og læs med.

Comments are closed.