Henrik-bondtofte.dk min SEO blog

Bondtofte.dk

Du er måske allerede bekendt med min blog, den finder du på henrik-bondtofte.dk. På min blog deler jeg gode råd ud omkring SEO og online markedsføring og jeg har efterhånden skrevet en lang række artikler på bloggen, som har kørt i godt og vel 7 år efterhånden.

Mest populært på bloggen, er nok de mange artikler om linkbuilding, som jeg har skrevet de sidste par år – det er også klart den kategori, der er mest opdateret da det har været en af de emner jeg har talt og skrevet mest om.

Bloggen bliver opdateret ca. en gang hver måned, der har dog været perioder med stilhed, hvilket nok er meget normalt. Aktivitetsniveauet afhænger primært af, hvor travlt jeg ellers har, nok ikke meget ulig, andre der blogger.

Bloggen indeholder også en række statiske sider, med information der sjældent opdateres, disse sider er som sådan ikke en del af bloggen, men fortjener da stadig lidt opmærksomhed, det drejer sig blandet andet om mine landingssider for Google Adwords, jeg også arbejder en del med, samt min artikel om Google optimering og min artikel om søgeoptimering.

Comments are closed.