Bondtofte.dk

bondtofte-aps

Jeg er gået selvstændig og det har naturligvis gjort, at jeg har fået opsat en firmaside, der beskriver de services jeg tilbyder som online marketing konsulent. Du kan læse mere om virksomheden og hjemmesiden, i dette indlæg.

Formålet med Bondtofte.dk er at informere eksisterende kunder og kommende kunder om de services, som jeg tilbyder, i mit virke som online markedsførings konsulent. Jeg har over 9 års erfaring inden for online markedsføring og mit primære speciale er SEO eller som det også kaldes på dansk, søgemaskineoptimering. Hjemmesiden er opsat i samme tema, som min blog. Dette er et ganske bevidst valg, da min blog efterhånden er blevet synonym med mig og der af, giver det god mening, at genbruge designet, så både gamle som nye kendinge, kan identificere at det er mig der driver virksomheden og at de to i realiteten hænger sammen.

På Bondtofte.dk kan du som sagt læse om de forskellige ydelser jeg tilbyder, jeg har ikke kortlagt, alt hvad jeg er i stand til, men har i stedet valgt at slå mig op på de spidskompetencer, jeg nu besidder – det er igennem disse services, at jeg kan give den bedste værdi for mine kunder!

Jeg arbejder som sagt, primært med de organiske søgeresultater i Google og de andre søgemaskiner, men jeg kan også meget andet end dette. Der er dog ingen tvivl om at min primære interesse, er optimeringen af de organiske resultater – det er her, jeg gang på gang, har løftet hjemmesider til nye højder og gjort en kæmpe forskel, for de virksomheder, der har arbejdet sammen med mig.

På Bondtofte.dk kan du læse om følgende ydelser:

Comments are closed.